ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zo Zit Dat 12 gaat helemaal over blingbling en geld. We gaven antwoord op vragen als: hoe word je rijk, wat zou jij doen met een miljoen en we doken in de kom van een goudvis. Wat vond jij leuk? En wat juist helemaal niet? Geef je mening!

Geef je mening over Zo Zit Dat 12!

Elke maand proberen we van Zo Zit Dat het allerleukste blad ter wereld te maken. En jij kunt het beste bepalen of dat is gelukt. Geef daarom je mening over de artikelen in Zo Zit Dat! Hieronder kun je invullen wat je van een aantal artikelen vond, maar vertel vooral ook in de laatste vraag wat je zelf het tofst, het stomst, het mooist of het saaist vond. Dan proberen wij de volgende Zo Zit Dat weer nét een tikkie leuker te maken.

Katjing!

Hoe word je miljonair? En als je dat bent, wat zou je dan doen met je miljoen? In deze Zo Zit Dat ontdek je of het kan en wat je voor een miljoen kunt kopen in een andere munteenheid (psst: voor één miljoen roepie koop je zes pannenkoeken). Verder ontdek je waarom de aarde eigenlijk een grote schatkist is. En je maakt kans op 1 van de 41 (!) prijzen van Eco-Logisch!  Kortom: na het lezen van Zo Zit Dat 12 ben je in elk geval heel wat toffe weetjes rijker.

Ontdek ’t zelf en daarna: geef je mening!

Heb jij Zo Zit Dat 12 nog niet in huis? Geen zorgen! Je koopt het nummer nu via Lossebladen.nl of je kunt natuurlijk ook een abonnement nemen. Dan weet je zeker dat je geen enkele Zo Zit Dat mist! Enne… kom als je ‘m uit hebt nog eens terug op deze website, en geef je mening over dit nummer!

Slimmer binnen één minuut

Heb je de TikTok van Zo Zit Dat al ontdekt? Hier vind je allemaal spannende filmpjes als: Wat moet je doen tijdens een krokodillenaanval? Of hoe overleef je een parachutesprong als je parachute niet open gaat? Dat en nog véél meer ontdek je op onze TikTok.

Foutje gezien? Laat het ons weten!