ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eindelijk! Het is herfstvakantie! Lekker een weekje vrij van school. Maar eh… wat ga je eigenlijk de hele week doen nu je geen rekensommen hoeft te maken en topografie hoeft te leren? Films kijken natuurlijk! Wij hebben hieronder de leukste films voor je verzameld. Zo hoef je je deze herfstvakantie geen seconde te vervelen.

1. Griezelen

Nelly gaat deze herfstvakantie logeren bij haar oom Hannibal. Al snel ontdekt ze dat er iets raars aan de hand is. Haar oom blijkt lid te zijn van een geheime club die monsters opspoort! Brr… eng. Nee hoor! Niet als het aan Nelly ligt! Nelly wil namelijk niets liever dan monsteragent worden. Haar oom vindt haar alleen nog veel te jong voor deze griezelige taak. Zal het Nelly lukken om haar oom te bewijzen dat ze supergoed is in monsters vangen?
Nelly Rapp Monsteragent – Nu in de bioscoop – 9+

2. Scout

Wolven kwamen meer dan 150 jaar niet voor in Nederland, maar ze zijn weer terug! In deze natuurfilm zie je het leven van deze prachtige roofdieren zoals je dat nog nooit hebt gezien. Wolf Scout is de hoofdrolspeler van de film. Je volgt hem vanaf zijn geboorte in Oost-Duitsland tot hij volwassen is geworden in de Veluwe en zijn eigen familie met pups heeft. Wedden dat je de wolf na het kijken van deze film nog veel leuker vindt?
Wolf – Nu in de bioscoop

3. De ultieme strijd

Piraten en Ninja’s: die zijn al eeuwenlang vijanden! Dus als er ninja’s in de straat komen wonen bij de piraten van Hiernaast slaat de sfeer meteen om. Volgens kapitein Donderbus zijn ninja’s niet te vertrouwen en volgens de ninja’s zijn piraten dieven die naar rotte vis stinken. De piraten dagen de ninja’s uit om de strijd voor eens en voor altijd uit te vechten tijdens het jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie zal de ultieme strijd winnen?
De piraten van Hiernaast: De Ninja’s aan de overkant – Nu op Netflix

4. Een knotsgekke zoektocht

Anderson en Nielson hebben een heerlijk leventje. Ze wonen in een tunnel en ze hebben het daar prima naar hun zin. Maar op een dag worden ze ineens aangesproken door een hele strenge conducteur. “Een tunnel is voor treinen en niet voor mensen!”, zegt ze. Anderson en Nielson moeten meteen vertrekken. Ze laten het hier natuurlijk niet bij zitten en de twee bedenken een plan: de legendarische Kapitein Opa kan hen vast helpen! Anderson en Nielson gaan op pad en tijdens hun zoektocht beleven ze de wildste avonturen.
De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa – Nu in de bioscoop

5. Een bijzondere vriendschap

Paardengek of niet: de film Silverstar is leuk voor iedereen! In het vervolg op de film Whitestar breekt er een superheftige stalbrand uit op de manege van Megan! Megan probeert alle paarden te redden, maar het paard Silverstar galoppeert van schrik het bos in. De 16-jarige Esmee vindt hem. De twee worden gelijk dikke vrienden. Esmee ontdekt dat er rare dingen aan de hand zijn en besluit om met Silverstar de wilde natuur in te vluchten. De twee moeten hier samen zien te overleven. Hoe loopt dit af? Je kunt deze film ook heel goed kijken zonder het eerste deel te hebben gezien!
Silverstar – Nu op Pathé thuis

 

Filmpjes op TikTok

Zin om nog meer filmpjes te kijken? Check dan zeker onze TikTok! Hier leer je bijvoorbeeld hoe je moet overleven op een onbewoond eiland of wat je moet doen als je wordt aangevallen door een leeuw. Superhandig!

Foutje gezien? Laat het ons weten!