ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hou jij van lekker griezelen? Goed nieuws: Walibi Holland heeft dit jaar voor het eerst speciale griezeldagen voor het hele gezin. Tijdens deze zogenaamde Spooky Days is er van alles te beleven. En extra leuk: jij kunt nu kaartjes winnen!

Wat zijn de Spooky Days?

Het is bijna Halloween en in attractiepark Walibi betekent dat één groot griezelfeest. Het park staat al jaren bekend om z’n doodenge Fright Nights. En nu heeft Walibi iets nieuws: de Spooky Days. Niet zo eng als de Fright Nights, maar wel superspannend en uitdagend voor stoere kinderen van zes tot twaalf jaar. Een griezelfeest voor het hele gezin.

Festival of Freaks

Tijdens de Spooky Days  ontmoet je Daysee. Samen met haar vrienden dwaalt ze rond in het Festival of Freaks. Daar is van alles te beleven. Zo kun je je laten schminken of een masker maken en binnen de kortste keren ben je zelf net zo’n monster als zij! Enne… kun je ook een beetje puzzelen? Dat komt goed uit! Daysee heeft namelijk ook een geheimzinnige koffer die ze maar niet open krijgt. En daar kan ze jouw hulp goed bij gebruiken.

Waarom wil jij erheen?

Ben jij nergens bang voor en durf jij oog in oog te staan met enge wezens? Dan zijn de Spooky Days écht wat voor jou! Kinderen tot 12 jaar mogen verkleed. Dus haal je piratenpak, trollenmasker of prinsessenjurk maar vast uit de verkleedkist!

Hoe win je kaartjes?

Vul de onderstaande vraag in en maak kans op kaartjes! De kaartjes zijn geldig op de dagen dat alleen de Spooky Days zijn op 17, 18, 19, 24, 25 en 26 oktober van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer over Zo Zit Dat

Heb jij Zo Zit Dat 11 al gespot? Dit nummer staat vol fantasie en mythische wezens. Hij is nu te koop in de winkel of via Lossebladen.nl. Maar wil je zeker weten dat  je helemaal niks mist? Dan kun nu abonnee worden voor maar 3,50 euro per maand. Zo ben je altijd op de hoogte van de leukste weetjes, de ongelooflijkste nieuwtjes en natuurlijk de laatste winacties. Dat wil je!

Foutje gezien? Laat het ons weten!