ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wilde jij altijd al weten waar en hoe Zo Zit Dat gemaakt wordt? Goed nieuws! In de herfstvakantie mogen er een aantal Zo Zit Dat-lezers op bezoek komen. Tijdens deze panel-dag op 26 oktober mag jij je mening geven over Zo Zit Dat. Zo wordt het blad nóg leuker. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Zo Zit Dat panel-dag in de herfstvakantie

Wat vind jij het allerleukst aan Zo Zit Dat? En wat sla je eigenlijk elke maand over? Daar zijn we als redactie ontzettend nieuwsgierig naar. Tijdens de Zo Zit Dat-paneldag ontdek jij waar Zo Zit Dat wordt gemaakt en je mag samen met andere lezers laten weten wat er anders moet (of juist hetzelfde moet blijven!) in jouw favoriete tijdschrift.

Wat kun je verwachten?

Een supergezellige dag op de redactie van Zo Zit Dat. Enne… die dag duurt natuurlijk niet de héle dag. Het moet wel leuk blijven 😉 Wij regelen wat lekkers te eten en te drinken en het enige wat jij hoeft te doen is vertellen wat je van Zo Zit Dat vindt. De vorige keer dat er lezers op bezoek kwamen, vertelden ze dat ze dolgraag een Zo Zit Dat over media wilden lezen. Enne… die is er ook gekomen! Dus ja, jouw mening telt écht.

Zien wij jou op de redactie?

Word jij nou helemaal enthousiast van dit alles? En heb je nu al tien ideeën voor in het blad? Vraag dan aan jouw ouders of jij mag komen naar deze panel-dag op 26 oktober. Stuur dan een mailtje naar zozitdat@dpgmedia.nl of vul het onderstaande formulier in.

Handig om te weten

De Zo Zit Dat panel-dag is op woensdagmiddag 26 oktober in het redactiekantoor in Hoofddorp. Als jij je nu inschrijft, krijg je bericht via het opgegeven e-mailadres. Jouw ouders kunnen tussendoor een wandeling maken, of winkelen in de stad Hoofddorp. Bij ons ben je in goede handen! Het is wel belangrijk dat jouw ouders alle informatie goed doorlezen!