ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Harry Potter-fans opgelet, jij maakt kans op je eigen toverstaf! Heb jij altijd al een tovenaar of heks willen zijn? Zit je stiekem nog steeds te wachten op de brief van Perkamentus op de deurmat? Met deze toverstafpennen lijk jij net Harry, Ron of Hermelien.

Hoe win je?

Om deze Harry Potter toverstafpennen te winnen, vul je hieronder wie jouw favoriete personage is. De altijd slimme Hermelien, stoere Ginny, grappige Fred en George… Er zijn zo veel karakters om uit te kiezen, maar wie vindt jij het coolst?

 

Harry Potter toverstaf

Met deze toverstafpennen zijn die schoolwerkjes echt geen probleem. Als een ware tovenaar of heks tover jij zo je huiswerk op papier! Deze toverstafpennen lijken precies op de toverstaf in de films. Wist je dat de toverstaf de tovenaar kiest in plaats van andersom? De eerstejaars van Zweinstein komen in de toverstafwinkel en mogen een paar toverstokken uitproberen. Wanneer de goede staf is gevonden, reageert deze op de bewegingen en de stem van de jonge tovenaar of heks. Elke toverstaf is specifiek, er bestaan geen twee dezelfde toverstokken in de magische wereld. Zo heeft iedere tovenaar of heks een eigen toverstaf!

Wist je dat de Harry Potter boeken in wel 80 talen zijn vertaald? Zo kan de hele wereld meegenieten van de avonturen op Zweinstein!

Magische wereld in Zo Zit Dat

Heb je Zo Zit Dat van deze maand al gezien? Hij barst bijna uit z’n nietjes van de mytische wezens, spannende figuren en kinderen die zichzelf omtoveren in de gaafste personages. Het hele blad is omgetoverd tot één grote magische wereld. Draken, eenhoorns, zeemeerminnen… Harry Potter zou er nog jaloers van worden. Wil jij dit nummer nú hebben? Bestel hier een los nummer! Enne… een abonnement nemen kan natuurlijk ook. En heb je het nummer al uit? Laat dat weten welke artikelen jij het allerleukst vond!

Foutje gezien? Laat het ons weten!