ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Je hebt het vast al gezien in de nieuwste Zo Zit Dat: je kunt twee tickets voor het belevingsmuseum Mind Mystery winnen! Die wil je hebben! Doe mee aan de winactie en wie weet sta jij binnenkort in een wereld vol met optische illusies. Onderaan dit bericht kun jij meedoen!

Een mysterie

De eigenzinnige uitvinder Siebrandt Jacob van Moelbergen woonde ooit in een mooi houten huis in het zuidelijke plaatsje Horst. Hij had een passie voor experimenten en onderzoeken met zwaartekracht, verdwijningen en illusies. Op een dag zorgde één van zijn experimenten ineens voor een enorme knal! Weg was Siebrandt! Er is sinds die dag nooit meer iets van hem vernomen… Mensen denken dat hij in een andere wereld nog steeds bezig is met al zijn proefjes.

De wereld op z’n kop

Siebrandt’s prachtige houten huis staat sinds de gigantische knal op z’n kop! Letterlijk! En dit huis kun jij bezoeken. En dat niet alleen: veel andere uitvindingen en optische illusies van Siebrandt zijn ook teruggevonden. Deze kun je allemaal bewonderen en uitproberen bij Mind Mystery in Horst.

Niet is wat het lijkt

Bij Mind Mystery leer je hoe je brein je ogen voor de gek kan houden. Verdwaal in het spiegeldoolhof, loop over het plafond of spring juist in het diepe. Ontdek ook het tuinhuisje vol gekke puzzels en schilderijen. Helemaal niets is in dit museum wat het lijkt!

Hoe kan ik de tickets winnen?

Heel makkelijk! Geef antwoord op de vraag hieronder en laat ook meteen je adresgegevens achter. Vergeet hiervoor niet je ouders even om toestemming te vragen. Succes!

Foutje gezien? Laat het ons weten!