ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de nieuwste Zo Zit Dat heb je vast gelezen dat je een supervet boek kunt winnen! Als jij je door de doordenker hebt gezwoegd weet jij wie er op tennis zit. En met dat antwoord win jij misschien wel dit boek.

Verhalen

Van stormgod tot dondervogel is één grote ontdekkingsreis. Het boek neemt je mee naar allerlei culturen, met hun gebruiken en het leven met de natuur. Laat je meeslepen in hun sprookjesverhalen en tradities. Dit boek is niet alleen leuk om te lezen, maar ook om gewoon doorheen te bladeren. Het hele boek staat vol met mooie tekeningen en afbeeldingen. Verder staat het bomvol met leuke weetjes over dieren, planten en bomen, maar ook over andere natuurverschijnselen. Zoals de zon, de maan en de sterren. Het is dus ook nog eens heel leerzaam.

Hoe win je dit toffe boek?

Natuurlijk wil jij dit boek hebben. Wat je ervoor moet doen? Vul hieronder het juiste antwoord op de Doordenker van blz. 24 in en fingers crossed! Of eh… is dat ook bijgeloof?

De nieuwste Zo Zit Dat

In de nieuwste editie van Zo Zit Dat kom je in een wonderlijke fantasiewereld terecht. Zo leer je wat fantasie eigenlijk is. Hoe zijn we eigenlijk gekomen bij de mythische wezens als de draak en de eenhoorn? Ook vertellen Xai en Lisa over hun bijzondere, maar wel hele toffe hobby! Benieuwd geworden? Sla snel het tijdschrift open en laat je verrassen door dit fantasienummer.

Nog geen abonnee?

Geen probleem! Je kunt Zo Zit Dat ook los kopen in de winkel of via Lossebladen.nl. Maar wil je zeker weten dat  je helemaal niks mist? Dan kun nu abonnee worden voor maar 3,50 euro per maand. Zo ben je altijd op de hoogte van de leukste weetjes, de ongelooflijkste nieuwtjes en natuurlijk de laatste winacties. Dat wil je!

Foutje gezien? Laat het ons weten!