ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Deze maand gaat Zo Zit Dat helemaal over fantasie. Mytische wezens, kinderen in hun cosplay-outfit, een eenhoorn-quiz: wat vond jij leuk? En wat juist helemaal niet? Geef je mening!

Geef je mening!

Elke maand proberen we van Zo Zit Dat het allerleukste blad ter wereld te maken. En jij kunt het beste bepalen of dat is gelukt. Geef daarom je mening over de artikelen in Zo Zit Dat! Hieronder kun je invullen wat je van een aantal artikelen vond, maar vertel vooral ook in de laatste vraag wat je zelf het tofst, het stomst, het mooist of het saaist vond. Dan proberen wij de volgende Zo Zit Dat weer nét een tikkie leuker te maken.

Fantasie op hol

In deze Zo Zit Dat draait alles om fantasie. Wat dat precies is lees je op bladzijde 21. Ook ontdek je hoe je je fantasie kunt inzetten om de beste smoezen mee te maken! Dat komt altijd goed uit. Maar er staat nog véél meer in dit nummer. Zo neemt Floris je mee in de dierenambulance. En je zult zien: ook tijdens deze superbelangrijke baan slaat de fantasie weleens op hol!

Ontdek ’t zelf en daarna: geef je mening!

Heb jij Zo Zit Dat 11 nog niet in huis? Geen zorgen! Je koopt het nummer nu via Lossebladen.nl of je kunt natuurlijk ook een abonnement nemen. Dan weet je zeker dat je geen enkele Zo Zit Dat mist! Enne… kom als je ‘m uit hebt nog eens terug op deze website, en geef je mening over dit nummer!

Slimmer binnen één minuut

Heb je de TikTok van Zo Zit Dat al ontdekt? Hier vind je allemaal spannende filmpjes als: Wat moet je doen tijdens een krokodillenaanval? Of hoe overleef je een parachutesprong als je parachute niet open gaat? Dat en nog véél meer ontdek je op onze TikTok.

Foutje gezien? Laat het ons weten!