ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hoeveel Pokémonkaarten heb jij al thuis? Het zijn er nooit genoeg, toch? Dit is je kans om je collectie uit te breiden, zonder te hoeven wachten tot Sinterklaas, je verjaardag of Kerstmis. Zoals je misschien al hebt gelezen in de nieuwste Zo Zit Dat kun je nu namelijk kaarten winnen van de uitbreidingsset Pokémon Sword & Shield Astral Radiance!

Nieuwe Pokémon winnen

Pokémon Astral Radiance is alweer de tiende uitbreiding in het tijdperk Sword & Shield. In deze uitbreiding vind je vooral Pokémon uit de regio Hisui zoals die te vinden zijn in de game Pokémon Legends: Arceus. Voor het eerst kun je kaarten met Pokémon als Hisuian Typhlosion erop sparen. Die moet je hebben!

Vette kaarten

In deze uitbreiding zit ook een nieuw onderdeel: Radiant Pokémon. Dit is een nieuw type sparkling Pokémon met heel speciale vaardigheden en aanvallen. Superkrachtige én unieke kaarten dus.

Hoe kan ik de Pokémon uitbreidingsset winnen?

Natuurlijk wil je kans maken op deze te gekke uitbreidingsset! Vul daarom hieronder het juiste antwoord in op de prijsvraag uit de nieuwste Zo Zit Dat. Je vindt deze vraag op bladzijde 48. Laat ook meteen je adresgegevens achter. Hiervoor moet je wel eerst even toestemming vragen aan je ouders. Niet vergeten enne… veel succes!

De nieuwste Zo Zit Dat

Het nieuwste nummer van Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van spinnen! Griezelig of leuk? Veel mensen zijn bang voor spinnen, maar in deze editie ontdek je of er ook dieren zijn die juist bang zijn voor spinnen. Verder kun je lezen over verschillende soorten spinnen. Van de krabspin tot de grote huisspin: ze komen allemaal voorbij. Ook negen vet vreemde weetjes over spinnen kunnen natuurlijk niet ontbreken in deze Zo Zit Dat. Wist jij bijvoorbeeld dat de oude Romeinen spinnenwebben gebruikten als pleister voor hun wondjes? Waar wacht je nog op? Check het snel!

Foutje gezien? Laat het ons weten!