ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij je hersenen flink laten kraken door de doordenker van de nieuwste Zo Zit Dat? En heb je het antwoord gevonden? Superknap! Lees dan nu snel verder, want je maakt ook nog eens kans om de wetenschap-set Verbluffende Scheikunde te winnen.

Word jij de nieuwe Breinstein?

Ben jij altijd al een beetje jaloers geweest op hoe slim professor Breinstein is? Goed nieuws: met deze set kun jij zelf ook gave scheikundige experimenten uitvoeren. Wel 180 verschillende! Je kunt bijvoorbeeld allerlei stofjes bij elkaar gooien om te kijken wat voor vette reacties er dan ontstaan. Zo kom je van alles te weten over de elementen in de wereld om je heen. Net als professor Breinstein!

Stap voor stap

De set bevat een veiligheidsbril en handschoenen. Zo kun je jezelf niet alleen omtoveren tot een echte wetenschapper, maar zijn al je experimenten ook helemaal veilig. Bovendien heeft elk experiment een uitgebreid stappenplan met wat je precies moet doen. Hier staan ook een heleboel plaatjes bij. Zo weet je zeker dat je niet verdwaald in de wondere wereld van de wetenschap en dat je elk scheikundig experiment perfect kunt uitvoeren.

Schuif snel alle spullen in jouw slaapkamer aan de kant en tover je kamer om tot een echt laboratorium. Zet je bril op, trek je handschoenen aan en … experimenteren maar!

Hoe kan ik winnen?

Om deze set te winnen hoef je hieronder alleen het juiste antwoord op de Doordenker in te vullen. Laat ook meteen je adresgegevens achter, maar vergeet niet om je ouders daar eerst toestemming voor te vragen. Succes!

Foutje gezien? Laat het ons weten!