ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Je hebt in de nieuwste Zo Zit Dat vast al gelezen dat je de game Mario Strikers: Battle League kunt winnen. Die wil je! Hieronder lees je hoe je kans maakt. Wie weet win jij binnenkort wel alle voetbalwedstrijden van deze supergave game!

Twee in één

In deze voetbalgame ben je eigenlijk coach en speler in één! Jij mag namelijk je eigen team samenstellen en je bepaalt de outfits van alle spelers. Net een coach, dus! Je kunt je favoriete personages als Mario, Peach en Yoshi kiezen voor je team. Extra leuk: elke speler heeft weer andere talenten. Zo is Toad heel goed in passen en hardlopen, en Bowser kan weer mega hard tegen de bal trappen. Als je team helemaal klaar is, moet je natuurlijk ook helpen verdedigen, dribbelen, passen en scoren. Je bent dus tegelijkertijd ook een superbelangrijke speler. Vet!

Win een spetterend potje voetbal

In deze game speel je geen gewone voetbalwedstrijd. Je speelt een wedstrijd in het Super Mario-universum! Dit betekent dat je niet alleen goed moet voetballen, maar dat je ook moet uitkijken voor vliegende bommen en glibberige bananen. En oh ja! Het hek van het voetbalveld staat ook nog eens onder stroom. Dat wordt opletten!

Deze game is superleuk om samen met je klasgenootjes, of voetbalteam te spelen. Het spel is namelijk geschikt voor wel acht spelers. Als je deze game wilt winnen om samen met je vrienden uit te proberen, dan hoef je alleen even de vraag hieronder te beantwoorden! En laat ook even je adresgegevens achter. Hiervoor moet je wel toestemming vragen aan je ouders!

Foutje gezien? Laat het ons weten!