ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Je hebt het vast al voorbij zien komen in de allernieuwste Zo Zit Dat: de winactie van de game Zorro: The Chronicles. Win jij deze te gekke game? Dat kan! Doe mee en wie weet sta jij binnenkort als Zorro of zijn tweelingzus Ines in een spannend gevecht tegen het kwaad.

Tijd voor avontuur

Het is onrustig in het negentiende-eeuwse Spaans-Californië. In achttien verschillende levels is het jouw taak onschuldige mensen te beschermen tegen de gemene generaal en zijn leger. Je kunt dit doen als de gemaskerde Zorro of zijn slimme tweelingzus Ines. Je mag zelf kiezen en dat kun je eigenlijk niet fout doen, want allebei de personages hebben hun eigen unieke (en vooral handige!) eigenschappen.

Win elk gevecht!

Hoe je dat doet? Door je tegenstanders stilletjes te besluipen, door ze te verslaan tijdens een supervet zwaardgevecht of door je vijand sterretjes te laten zien. Het maakt eigenlijk niet uit, zolang je elke strijd weet te winnen! Maar let op: niet iedereen is een vijand, sommige personages willen je juist alleen maar helpen…

Hoe kan ik deze game winnen?

Supersimpel! Geef antwoord op de vraag hieronder en laat ook meteen je adresgegevens achter. Hiervoor moet je wel eerst even toestemming vragen aan je ouders!

De nieuwste Zo Zit Dat

Het nieuwste nummer van Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van spinnen! Griezelig of leuk? Veel mensen zijn bang voor spinnen, maar in deze editie ontdek je of er ook dieren zijn die juist bang zijn voor spinnen. Verder kun je lezen over verschillende soorten spinnen. Van de krabspin tot de grote huisspin: ze komen allemaal voorbij. Ook negen vet vreemde weetjes over spinnen kunnen natuurlijk niet ontbreken in deze Zo Zit Dat. Wist jij bijvoorbeeld dat de oude Romeinen spinnenwebben gebruikten als pleister voor hun wondjes? Waar wacht je nog op? Check het snel!

Foutje gezien? Laat het ons weten!