ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Als abonnee van Zo Zit Dat ben je al een geluksvogel, maar deze maand is het extra feest: bij editie 10 ontvang je namelijk een extra nummer, helemaal gratis! Dit speciale mega-media-mania-nummer gaat helemaal over – je raadt het al – media. Internet, TikTok, Instagram, YouTube, Spotify, Roblox: het komt allemaal voorbij in deze papieren schermtijd voor abonnees.

Social media-tips van influencers

Zou jij wel een keertje viral willen gaan? In deze speciale media-Zo Zit Dat vliegen de tips van de allerleukste TikTokkers, YouTubers en Instagrammers je om de oren. Tipje van de sluier: de mannen van StukTV maken video’s die ze zelf graag ook willen zien en de Bankzitters doen zich nooit anders voor dan hoe ze in het echt zijn. MeisjeDjamila deelt bovendien al haar Roblox-tips en tricks met je.

Special effects en Spotify-trucs

Media hebben niet alleen met internet en social media te maken. Heb je je bijvoorbeeld weleens afgevraagd hoe de dinosaurussen in films als Jurassic World worden gemaakt? Daarvoor worden allerlei computertechnieken uit de kast getrokken. Hiermee worden dino’s, maar ook monsters, andere werelden en fantasiefiguren tot leven gewekt. Wil je zelf ook wel wat nieuwe computertrucjes leren? Lees dan de tien Spotify-tips.

Meer meer meer media

In deze extra Zo Zit Dat draait dus alles om media. Van de puzzels en de strips tot aan Waar of niet waar en Joost mag het weten. In het grote interview leer je van een internetdetective hoe je fake nieuws kunt herkennen en professor Curry legt uit hoe algoritmes werken. Je vindt zelfs influencer- en swipende dieren in deze editie!

Word Zo Zit Dat abonnee

Wil je ook een paar keer per jaar zo’n speciale Zo Zit Dat lezen? Dat kan! Als je abonnee bent van Zo Zit Dat krijg je bovendien toegang tot alle digitale edities – ideaal voor zo’n media-mania als jij! Klik hier om abonnee te worden.