ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Neem je een hap van je bueno, tref je opeens een worm aan. Getsie! TikTok stond een tijdje geleden vol met mensen die een glibberige beestje in hun reep vonden. Maarre… klopt dat wel? Internet-detective Marieke Kuypers ging op onderzoek uit.

Nep, nepper, nepst

Op haar TikTok-kanaal checkt Marieke allerlei gekke dingen die ze online ziet. Zo komt ze vaak nepnieuws tegen. In het Zo Zit Dat media-nummer las je alles wat je moet weten over nepnieuws. Ook vertelt Marieke je over een bijzondere trend die een tijdje geleden populair was op TikTok: wormen spotten in Kinder Bueno’s.

Speuren maar!

Toen Marieke de video’s van de wormen zag, kreeg ze gelijk twijfels. Zou dit wel echt zijn? Ze besloot op onderzoek uit te gaan en maakte daar een TikTok van. Het bleek allemaal toch iets anders te zitten. Wat is er aan de hand? Check snel de video van Marieke.

Media-nummer

Bij abonnees lag er deze maand een verrassing op de deurmat: een extra tijdschrift van Zo Zit Dat! Het nummer staat helemaal in het teken van media. Altijd al een influencer willen zijn? In de nieuwste Zo Zit Dat krijg je alle tricks die je nodig hebt om de nieuwe Dylan Haegens te worden! Enne… hoe is de film Jurassic World gemaakt? Ontdek hoe dino’s tot leven werden gebracht met speciale computertechnieken!

Tikkie, jij bent ‘m!

Heb je het tijdschrift uitgelezen maar wil je meer vette weetjes leren? Volg Zo Zit Dat op TikTok! Daar ontdek je alles wat je wil weten over natuur, dieren, tech, science en games. Met het Zo Zit Dat-kanaal ben jij op alles voorbereid! Verdwaald op zee? Geen probleem voor jou! Enne… wat als je oog in oog komt te staan met een hongerige krokodil? Ook daar weet jij wel raad mee!

Foutje gezien? Laat het ons weten!