ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de nieuwste Zo Zit Dat las je dat angst ons beschermt tegen gevaar. Maar wat doe je als je niet weet welke dingen gevaarlijk zijn? De verzorgers van de Jungle School leren jonge orang-oetans om te overleven in de wildernis, met alle gevaren die daarbij komen kijken!

Harige klasgenootjes

In de Jungle School leren meer dan 300 harige leerlingen alles wat ze moeten weten over het leven in de jungle. Deze kleine orang-oetans hebben helaas geen ouders meer. Deze zijn dood gegaan door ontbossing of stroperij. Maar gelukkig krijgen de weesjes een tweede kans. De verzorgers geven ze alle survival-skills die ze nodig hebben om later weer in het wild te kunnen leven.

Bang voor slang

Apen kunnen vanaf hun geboorte slangen herkennen. Maar bang zijn ze niet hoor! Die angst wordt namelijk, als ze iets ouder zijn, aangeleerd door hun ouders. Deze orang-oetans hebben helaas geen vader of moeder. Daarom geven de verzorgers van de Jungle School ze een lesje ‘angst voor slangen’. Ze nemen de jonge beestjes mee naar de jungle, waar een verrassing op hen wacht…

Nieuwe Zo Zit Dat

Zo Zit Dat 10 staat helemaal in het teken van spinnen. Yikes… ben jij daar bang voor? In dit nummer kom je erachter waarom je kriebels krijgt van deze beesten. Welke verschillende spinsoorten zijn er eigenlijk? En hoe maken spinnen hun web? Ook dat check je in de nieuwste Zo Zit Dat!

Tikkie, jij bent ‘m!

Heb je het tijdschrift uitgelezen maar wil je meer vette weetjes leren? Volg Zo Zit Dat op TikTok! Daar ontdek je alles wat je wil weten over natuur, dieren, tech, science en games. Met het Zo Zit Dat-kanaal ben jij op alles voorbereid! Verdwaald op zee? Geen probleem voor jou! Enne… wat als je oog in oog komt te staan met een hongerige krokodil? Ook daar weet jij wel raad mee!

Foutje gezien? Laat het ons weten!