ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de nieuwsbrief kon je hem bijna niet missen: deze knikkerbaan op zonne-energie. Je knutselt ’m helemaal zelf in elkaar en de zon doet de rest! Kans maken op deze houten gadget? Lees dan snel verder en wie weet bouw jij binnenkort je eigen knikkerbaan!

Rock & rollen

Knikkeren is leuk. Buiten knikkeren is nog leuker. En buiten knikkeren met je eigen gebouwde knikkerbaan die op zonne-energie werkt is het allerleukst! Deze houten knikkerbaan zet je helemaal zelf in elkaar. Daarna kun je eigenlijk wel achteroverleunen, want je knikkers kunnen rollen dankzij zonne-energie.

Zon klaar? Bouwen maar!

Het knikkerbaan-bouwpakket bestaat uit houten bouwplaatjes, een motor, zonnepaneeltje, bedrading, lijm, 3 knikkers en een batterijbox. Extra handig: de gebruiksaanwijzing bestaat bijna helemaal uit foto’s. Dus zelfs met twee linkerhanden wordt dit een makkie! Enne… mocht de zon niet helemaal meewerken, dan helpen de batterijen dus een handje.

Hoe kan ik winnen?

Deze houten knikkerbaan ziet er heel cool uit, zeker als de motor draait en alles werkt. Maar hoe het preciés werkt? Tja, dat moet je toch echt zelf ontdekken! Doe daarom snel mee met de winactie en vul het antwoord in op de prijsvraag hieronder. Laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Foutje gezien? Laat het ons weten!