ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de Doordenker op bladzijde 24 van de nieuwste Zo Zit Dat opgelost? Lees dan snel verder. Want met het goede antwoord maak jij kans op het bloedstollende spel Escape Your House. Waar wacht je nog op?!

Partners in crime

Misschien heb je weleens gehoord van een escaperoom. Je zit vast in een ruimte en komt eruit door te puzzelen. Supervet natuurlijk, maar hoe tof zou het zijn om dit in je eigen huis te doen?! In Escape Your House ga je de uitdaging aan in zes missies. Bij elke missie heb je vijftien minuten om uit je huis te ontsnappen. Los de puzzels op die in het huis zijn achtergelaten. Enne, alvast een tip: samenwerking is van levensbelang. Vind de Meestersleutel voor het Super Slot en win!

Alle spionnen verzamelen!

Het SuperStiekeme SpionnenTeam (SSST) is een geheime organisatie die de wereld beschermt tegen gevaar. Als spion mag je natuurlijk niet opvallen. En wat valt er nou minder op dan een lieve, onschuldige familie of een groepje razend enthousiaste vrienden? En dat is dus de reden dat de SSST  op zoek is naar jullie! Sluip het huis door en ontdek hoe het is om een echte geheim agent te zijn.

In de prijzen

Escape Your House is onderdeel van Escape Room The Game. Dit is de winnaar van Speelgoed van het Jaar 2021 en de Gouden Publieksprijs. Met dit prijswinnende spel hoef je je niet te vervelen op een regenachtige middag. Verzamel je slimme vrienden of familieleden, bereid het spel voor en… ontsnappen maar!

Hoe kan ik winnen?

Heel simpel! Vul het juiste antwoord op de Doordenker in en laat je adresgegevens achter. Maarre… Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen.

De nieuwste Zo Zit Dat

Je hebt hem vast al helemaal uitgelezen! Zo niet, waar wacht je nog op?! Je ontdekt in dit nummer alles over de Afrikaanse savanne. Hoe is het gebied eigenlijk ontstaan? En wie leeft er? Wildlife-ranger Reginah Smith vertelt je hoe haar dag eruitziet. Benieuwd wat er zou gebeuren als de koning van de savanne, de leeuw, verdwijnt? Ook dat lees je in het nieuwste nummer van Zo Zit Dat!

Foutje gezien? Laat het ons weten!