ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de nieuwste Zo Zit Dat heb je hem misschien al gespot: de winactie van het tweede deel van de vrolijke serie Help, we hebben een dierentuin! Wil je kans maken op dit hilarische boek? Doe dan snel mee aan de winactie en wie weet droom jij binnenkort weg bij de avonturen van hoofdpersoon Sem!

Krokodil als hoofdprijs

Wat gebeurde er ook alweer in het eerste deel van de serie? Even terugspoelen: op een dag was Sem met zijn opa in een dierentuin. Niets bijzonders, zou je denken. Maar toen wonnen ze opeens de hoofdprijs van de loterij: een krokodil! En nee, dat was geen knuffeltje… Krokodil Billie kon natuurlijk niet in de woonkamer leven. Hij had een goede plek nodig om te verblijven. Met de opbrengsten van een schilderij dat hij had verkocht, kocht opa daarom een dierentuin. Daar ging het hele gezin (inclusief Billie) wonen tussen de olifanten, pinguïns en stokstaartjes!

Bejaardentuin?!

In deel 2 – Het is hier (g)een hotel! – volg je de avonturen van Sem en zijn familie in hun eigen dierentuin. Alsof het tussen die beestenbende nog niet druk genoeg is, komen er opeens een stel bejaarden in het park wonen. Het tehuis waar ze verblijven heeft namelijk flinke lekkage en het is er veel te heet. In de dierentuin staan een paar verblijven leeg en is het een stuk koeler. Zo kwam het idee om de oudjes te verhuizen. Langzaam maar zeker verandert de dierentuin in een mensentuin. Wat een gezellige boel!

Hoe kan ik winnen?

Nou, heel simpel! Geef antwoord op de vraag hieronder en laat je adresgegevens achter. Maarre… Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

De nieuwste Zo Zit Dat

Je hebt hem vast al helemaal uitgelezen! Zo niet, waar wacht je nog op?! Je ontdekt in dit nummer alles over de Afrikaanse savanne. Hoe is het gebied eigenlijk ontstaan? En wie leeft er? Wildlife-ranger Reginah Smith vertelt je hoe haar dag eruit ziet. Benieuwd wat er zou gebeuren als de koning van de Savanne, de leeuw verdwijnt? Ook dat lees je in het nieuwe nummer!

Foutje gezien? Laat het ons weten!