ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Op het Zo Zit Dat Instagram-kanaal heb je hem misschien al gespot: de Knor winactie. Op 13 juli is deze hilarische film in bioscopen door heel Nederland te zien! Wil jij kans maken op twee bioskoopkaartjes? Lees dan snel verder! Enne… misschien win jij ook wel een prachtig Knor-skateboard!

Knor knor!

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Wat een vrolijke biggetje is het! Maar haar ouders zijn er iets minder blij mee. Het ondeugende varken vindt het soms best lastig om te luisteren. En alsof dat nog niet genoeg is, kakt hij het hele huis onder! Babs en haar vriend Tijn beleven de gekste avonturen met hun nieuwe knorrende maatje.

Om te smullen?!

Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens… Babs en Tijn zetten alles op alles op hun vriendje te redden!

Flexen op je skateboard!

In de film zie je Babs en haar vriendje Tijn regelmatig op een skateboard staan. Wil jij ook zo’n vet board winnen? Dan heb je geluk! Zo Zit Dat mag niet alleen twee vrijkaartjes weggeven. Eén gelukkige winnaar zal binnenkort ook nog eens op een prachtig board door de stad sjezen! Wil jij meedoen aan de winactie?  Geef antwoord op de vraag hieronder en laat je adresgegevens achter. Maarre… Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!