ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de nieuwsbrief heb je hem misschien al gespot: de Nintendo Switch Sports. Kans maken op dit supersportieve spel? Lees dan snel verder en wie weet spring, zwaai en smash jij straks met je vrienden voor de tv!

Speel de vetste sporten

Speel samen met je vrienden of spelers uit de hele wereld de tofste sporten. Doe mee aan wedstrijden en verzamel punten om een nieuwe look te scoren. Spelen doe je niet alleen met je armen. Met de inbegrepen beenband, kun jij zelfs ballen schieten met je voeten! Je kunt maar liefst 6 sporten doen: volleybal, voetbal, bowling, zwaardvechten, tennis en badminton. Maar… deze herfst komt er nog een zevende sport bij: golf.

Fit kids!

Met de nieuwe Nintendo Switch Sports word je fitter dan fit. En bovendien word je ook nog eens superhandig in verschillende sporten. Misschien ben jij binnenkort wel de beste leerling tijdens gym! Nog meer uitdaging? Speel online in de Pro Leagues en neem het op tegen de beste spelers ter wereld.

Hoe kan ik winnen?

Wil je meedoen? Vul dan het antwoord in op de prijsvraag ! Laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

 

Zo Zit Dat 8

Zo Zit Dat 8 staat weer bomvol vette weetjes. Bestaat de onzichtbaarheidsmantel van Harry Potter echt? In de nieuwste Zo Zit Dat lees je of de coole uitvindingen in films ook daadwerkelijk bestaan. In Hoe dan? vraagt MeisjeDjamila zich af waarom ze met volle maan zo slecht slaapt. En waarom is je mond nou altijd nat van binnen? Ook daar kom je achter! Waar wacht je nog op? Ren snel naar de winkel, of je brievenbus en ontdek ’t zelf!

Zo Zit Dat op TikTok

Alles weten over de gaafste dinosauriërs die ooit op de aarde hebben gelopen? Of op zoek naar levensbelangrijke survivaltips? Check Zo Zit Dat op TikTok. Leer de coolste weetjes en wordt elke minuut slimmer!