ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hé Zo Zit Dat-fan! Deze robot zoekt een baasje! Maar het is er niet zomaar een, je moet hem namelijk helemaal zelf coderen. Hoe cool?! Wil jij deze gave robot winnen? Lees dan snel verder en doe mee!

Van heftruck tot basketballer

Ja het is allemaal mogelijk! Deze robot kun je zonder tablet of computer programmeren tot heftruck, basketballer of tekenaar. Er zijn wel vijf mogelijkheden. Tot wat codeer jij jouw robot? Ontdek hoe je aan de slag moet met deze bouwdoos en maak je eigen KODO Robot! Wat voor naam geef jij ‘m?

Hoe kan ik winnen?

Nou, heel simpel! Geef antwoord op de vraag hieronder en laat je adresgegevens achter. Maare… Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Speeltechniek.nl

Heb je al eens van de site gehoord? Neem snel een kijkje want hier vind je allemaal technisch speelgoed. Echt wat voor jou! Je hebt vast weleens in een achtbaan gezeten. Maar heb je er ook een zelfgebouwd? Met het Roller Coaster Engineering bouwpakket kan het! Of met CodeGamer, bouw je je eigen Game Controller en ontwikkel je games in programmeertaal! En je kunt met de Word Of Crystal-set je eigen wonderlijke kristallenwereld creëren. Ben je jarig? Misschien kun je deze site doorsturen naar je opa en oma!

Zo Zit Dat 8

Je hebt hem vast al helemaal uitgelezen! Zo niet, waar wacht je nog op?! Je ontdekt in dit nummer welke uitvindingen de oude Egyptenaren allemaal hebben gedaan. Zoals bowlen! Maarre… waarom hadden ze een vierkante bal? Lees zelf maar! En ken jij het Portugees Oorlogsschip? Dat wil je niet missen! Hup, snel lezen!

Tik tik op TikTok!

Ja tik twee keer op onze TikTok filmpjes! Welke video geef jij een like? Hup: tik tik! Vind je die van ‘Verdwaald op zee’ gaaf? Of die over de Giganotosaurus? Wat een groot beest hè? Bekijk het snel en ontdek nog meer Zo Zit Dat!

Foutje gezien? Laat het ons weten!