ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Met de spellen Zinga en Ligretto beleef je een onvergetelijke zomer. Wie daag jij uit op de camping voor een potje? Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren, brullen! Vul jouw antwoord op de nieuwste Doordenker in en maak kans op dit zomerse spellenpakket!

Een potje met Ligretto

Jullie maken er vast een potje van met Ligretto. Maar dat zorgt voor hilarische momenten. Dus waar wacht je nog op? Pak de kaarten erbij! Hoor je Ligretto? Dan gaat het spel van start. Maar let je wel goed op? Een rode drie kan namelijk op een rode twee, maar niet op een groene twee. En dat terwijl iedereen tegelijk speelt met hetzelfde doel: alle kaarten kwijt zijn. Chaos! Dus houd alles en iedereen goed in de gaten. Zorg dat je je tegenstander voor bent! Alleen dan win jij deze strijd.

Harder schreeuwen!

De kaarten aan de kant gelegd? Pak dan de dobbelstenen van het vrolijke spel Zinga in je hand. Rol de dobbelstenen, zoek snel de juiste combinatie van kleur en getal en sla op de bel. Maar maak geen fouten! Want dan telt je beurt niet. Dus let goed op, denk tactisch na en kruis als eerste alle vijf de combinaties af. Je weet wat je dan te doen staat, schreeuw zo hard mogelijk: “ZINGA!” en win het spel!

Hoe kan ik dit spellenpakket winnen?!

Wil je winnen? Vul dan snel het antwoord in van de Doordenker!  En vul je adresgegevens in. Let op: wel eerste even je ouders om toestemming vragen.

Zwevende slaper

Wat is het verschil tussen een meeuw en een albatros? Alles! Dat ontdek je deze maand in Zo Zit Dat. Enne je leest je ook direct wie van de twee slapend kan zweven. Wat je nog meer kunt verwachten in dit te nummer? Veters die zichzelf strikken, een tomatenrobot die je voert tijdens het rennen en nog meer te gekke uitvindingen. Waar wacht je nog op? Ren nu naar de (online) winkel en scoor Zo Zit Dat 8.

Zo Zit Dat mee op vakantie

Heb je ‘m al gezien? Het Zo Zit Dat vakantieboek ligt nu in de winkel. Die maakt de autorit een feestje. Maar je kunt ook de leukste weetjes ontdekken door je koptelefoon. Luister de nieuwste luisterverhalen hier op Spotify. En ben je uitgeluisterd? Op TikTok staat nog veel meer leuks op je te wachten! Hier ontdek je elke week verrassende weetjes over van alles en nog wat, zoals dinosauriërs, overleven op zee en winacties. Genoeg te ontdekken dus.

Foutje gezien? Laat het ons weten!