ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb je de laatste Instagram-post van Zo Zit Dat al gezien? Dan heb je vast kennis gemaakt met meester olifant. Cool hé?! En weet je, jij kunt nog vóór de zomer les van hem krijgen. Hoe? Nou, door antwoord te geven op de vraag hieronder. Wie weet win jij dan wel twee entreekaartjes!

Meester olifant

Maar niet alleen meester olifant staat voor de klas bij DierenAcademie. Ook de mestkever en hamerhaai geven een actieve les in hun eigen klaslokaal. Ja je hoort het goed: actief! Dus achterover hangen zit er niet in. Je gaat dansen, springen, verstoppen en nog veel meer. Maare… Welk lokaal wordt jouw favoriet?

Beestachtige tentoonstelling

Vanaf 25 juni is de beestachtige tentoonstelling DierenAcademie te zien in het Volkenkundemuseum in Leiden. Met animaties, voorwerpen, verhalen en activiteiten ontdek jij hoe de natuur samenkomt met cultuur.

Wil je winnen?

Geef dan snel antwoord op de vraag hieronder. Vul je adresgegevens in en vergeet niet om even om toestemming te vragen van je ouders.

Meer winnen?

Dat kan! Elke maand hebben we te gekke winacties in het tijdschrift. Doe jij al mee voor de plasmabol? Of voor het boek Dit is natuur van Kim Merel? Doe het snel want je kunt nog mee doen!

Zo Zit Dat op Spotify

We zijn live! Je kunt nu ook op Spotify de leukste weetjes ontdekken. Elke maand staan er weer twee nieuwe verrassende luisterverhalen online. Heb jij ze van deze maand al geluisterd? Dan weet je vast welk dier 1 miljoen vrienden heeft? Weet je dit nog niet? Check dan onze Spotify.

Foutje gezien? Laat het ons weten!