ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ben jij een echte dierenvriend? Dan vond je dit nummer vast te gek! Maar denk jij nu ook alles te weten over bijzondere vriendschappen? Check snel je kennis met de enige echte Zo Zit Dat vrienden-quiz!

Vrienden-quiz

Hé Zo Zit Dat-lezer! Ben je dankzij het blad slimmer geworden dan je ouders? Test ’t met de quiz.

En, wat vond je van de vrienden-quiz: supersimpel of stiekem best moeilijk? Allebei is goed hoor! Enne, nu je toch op deze website bent: je kunt hier nog veel meer te weten komen over de dierenvriend Floris Göbel. Of check hier veel spannends over de Hollandse Waterlinies!

Weetjes door de koptelefoon

Heb jij de luisterverhalen van de nieuwste Zo Zit Dat al geluisterd? Of nog niet? Neem dan hier snel een kijkje en ontdek de leukste weetjes door je koptelefoon. Elke maand staan er weer twee nieuwe verhalen online. Wil je die van vorige maand ook nog luisteren? Dat kan! Scrol maar naar beneden.

Winnen!

Deze maand zijn er weer leuke prijzen te winnen. Heb jij ze allemaal al ontdekt in de Zo Zit Dat? Doe mee met de Doordenker prijsvraag of anders de prijsvraag van de Verboden te Vervelen! Wie weet win jij wel het Pokémon bordspel of het boek ‘Dit is natuur’ van Kim Merel!

Foutje gezien? Laat het ons weten!