ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de te gekke winactie in de Verboden te vervelen al gespot? Een stad bomvol avontuur staat op je wachten. Vul jouw antwoord in en maak kans op twee entree kaartjes voor deze bijzondere Expo!

De beest uithangen

Op grote hoogte kijk je uit over een groene stad. En niet zomaar een! Een stad waarin jij de beest kunt uithangen. Leef als een monster in het spannende oerbos of ga op expeditie met een slimme armband in de tuin van Duitsland. Nog energie over? Dan kun je helemaal los gaan in een van de vijf themaspeeltuinen of in het voedselbos. Zo veel groen te doen!

Nog meer groen?

Jazeker! In ‘The Green House’ ontdek je alles over tuinbouw. Hoe dan? Nou door te proeven, voelen, ruiken en kijken. Maar je kunt ook een wereldreis maken. Ga bijvoorbeeld langs in China en ontdek een bijzonder bamboebos of neem een kijkje in Thailand bij het Thaise paviljoen en ontdek de exotische tuin. Zo veel te ontdekken… er komt geen eind aan!

Hoe kan ik winnen?!

Nou, simpel! Vul hieronder het antwoord op de vraag in en laat je adresgegevens achter. Makkie! Oh en vergeet niet nog even je ouders om toestemming te vragen!

Meer winnen?

Dat kan! We hebben namelijk nog meer gave winacties voor je. Heb je al gezien dat je het Pokémon bordspel kunt winnen? Of het boek Dit is natuur van Kim Merel? Vul snel de antwoorden in en wie weet win jij wel een van deze coole prijzen!

Zo Zit Dat je vriend

Het nieuwste nummer is een echt vriendennummer. Dat moet je lezen! Hij ligt vanaf nu in de winkel. Maar je kunt hem ook hier online kopen! Heb je liever een abonnement op Zo Zit Dat? Kies dan hier het perfecte abonnement voor jou.

Foutje gezien? Laat het ons weten!