ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb je de doordenker in Zo Zit Dat 7 al ontdekt? Dan heb je vast gezien dat je dit supergave Pokémon spel kunt winnen! En dat kan heel makkelijk door hieronder mee te doen. Hup, waar wacht je nog op?

Strijden voor Pikachu

De nieuwste versie van Pokémon Trading Card Game is er! Joepie Eindelijk kun je jouw favoriete kaartspel met de hele familie spelen. Maar pas op: voor je het weet zijn je ouders ook helemaal fan van Pokémon. Ga met zestig kaarten de strijd aan en transformeer je Pokémon van V naar Vmax. Zei iemand nieuwe kaarten?! Jazeker, Pikachu, Eevee en Cinderace zijn van de partij. Kun jij ze bemachtigen?

Pokémon bordspel

Is het bijzonder? Jazeker! Pokémon heeft nog nooit eerder een bordspel voor de TCG uitgebracht. Maar waarom nu wel? Nou… om jou, je vriendjes en je familie het originele kaartspel te laten ontdekken. Kun jij je basis Pokémon ontwikkelen tot een superrachtige Pokémon? Ontdek het met dit spel.

Wil je winnen?

Geef dan antwoord op de vraag hieronder! Laat je ook je adresgegevens achter? En vergeet niet je ouders om toestemming te vragen.

De nieuwste Zo Zit Dat

Heb je ‘m al uitgelezen? Dan heb je vast ontdekt dat vleermuizen niet zo graag alleen zijn! En zou je nu aan Floris Göbel kunnen vertellen waarom voetballers zoveel geld verdienen? Wil je nog meer over Floris weten? Klik dan hier!

Zo Zit Dat online

Ja dat zijn we zeker! Nu zelfs ook op Spotify. De leukste weetjes luister je gewoon door je koptelefoon. Maar daar blijft het niet bij. Op onze TikTok en Instagram hebben we elke week verrassende weetjes online staan.

Foutje gezien? Laat het ons weten!