ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hé boekenwurm! Dit boek is écht wat voor jou. Want als wurm voel jij je helemaal thuis in dit boek vol natuur! Wil jij dit boek verslinden? Lees dan snel verder en doe mee!

Ontdek de natuur

Ja want er valt nog veel te ontdekken hoor! Weet je eigenlijk wel wat natuur is? Ja, natuurlijk zijn de duinen en het bos natuur, maar het is nog véél meer dan dat. Natuur is overal om je heen. Zelfs het voetbalveld en de inhoud van de koelkast zijn prachtige stukjes natuur. Kim Merel legt het je graag uit in haar nieuwe boek!

Kim Merel in Zo Zit Dat

Komt de naam Kim Merel je bekend voor? Zou kunnen! Deze supergoeie tekenaar én bioloog werkt namelijk ook voor Zo Zit Dat. Heb je de joekelduiker op bladzijde 34 van Zo Zit Dat 7 al gezien? Die is gaaf hè? Wist je dat die door Kim Merel zijn gemaakt? Alle tekeningen in haar boek heeft ze ook zelf gemaakt. Knap hè? Die wil je natuurlijk zien!

Hoe kan ik winnen?

Nou, heel simpel! Geef antwoord op de vraag hieronder en laat je adresgegevens achter. Maarre… Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Zo Zit Dat 7

Is-ie niet geweldig? Je leest alles over een bijzonder hemellichaam die ervoor zorgt dat onze planeet niet te veel wiebelt! Maar ook ontdek je de meest bijzondere vriendschappen tussen dieren. Een kat en een uil samen in de mand? Ja echt! Ontdek het snel!

Nog niet uitgelezen?

Geen probleem! We hebben namelijk nog veel meer voor je. Check bijvoorbeeld eens onze Instagram. Daar ontdek je alles over duimzuigende olifanten en een hoorn die kan praten. Wist je dat er koffie bestaat gemaakt van poep? Ja echt! Je komt het allemaal te weten op onze TikTok. Nog genoeg om te ontdekken dus!

Foutje gezien? Laat het ons weten!