ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bliksem in jouw slaapkamer?! In de nieuwsbrief van Zo Zit Dat 5 had je hem misschien al gespot: de Plasmabol van MegaGadgets. Kan jouw kamer wel een flitsende make-over gebruiken? Wacht dan niet langer en doe mee met de prijsvraag!

Vonkjes in je huis

De plasmabol is een must-have voor elke gadget freak! Deze lichtgevende bal is niet zomaar een lamp. Hij reageert namelijk op geluid en trillingen. Wanneer je de bal met je hand of vinger aanraakt, ontstaat er een bliksemstraal. Supervet! Maar je kunt ook een muziekje opzetten. De plasmastralen dansen dan op basis van het geluid!

Hoe werkt een plasmabol?!

Huh, hoe kan er nou bliksem ontstaan zonder onweer? In de glazen bol zweeft plasma. Plasma is gemaakt van verschillende edelgassen. In het midden van de bal zit een hoogspanningselektrode. Daar hoopt het plasma zich op. Maar dat verandert als jij je hand op de plasmabol legt! De plasmabubbels bewegen zich dan naar dat punt toe. De beweging van elektrische stromen veroorzaakt die gave bliksemflitsen!

Hoe kan ik winnen?

Nou, heel simpel! Geef antwoord op de vraag hieronder en laat je adresgegevens achter. Maarre… Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Zo Zit Dat 7

Kunnen een schaap en olifant bff’s zijn?! Enne… welk dier wil het liefst helemaal geen vrienden om zich heen? Ontdek alles over de vreemdste vriendjes in het dierenrijk. Waar wacht je nog op? Ren snel naar de winkel (of je brievenbus) en lezen maar!

Meer winnen!

Krijg jij geen genoeg van onze toffe winacties? Check dan deze pagina. Hier vind je alle winacties van dit moment! Zo kun je kans maken op het te gekke boek Dit is natuur van Kim Merel! Heb jij de doordenker van de nieuwste Zo Zit Dat al opgelost? Stuur dan snel je antwoord in en wie weet win jij wel een Pokémon bordspel!

Foutje gezien? Laat het ons weten!