ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb je de nieuwste Zo Zit Dat al uitgelezen? Super! Dan is het de hoogste tijd om je kennis eens te testen met de smul-quiz. Weet jij het goede antwoord op alle vragen? Kom er snel achter en doe de Zo Zit Dat smul-quiz!

Smul-quiz

Hé Zo Zit Dat-lezer! Ben je dankzij het blad slimmer geworden dan je ouders? Test ’t met de quiz.

En, wat vond je van de smul-quiz: supersimpel of stiekem best moeilijk? Allebei is goed hoor! Enne, nu je toch op deze website bent: je kunt hier nog veel meer te weten komen over tafelmanieren van dieren en je eigen poep. Of check hier waarom tenen naar kaas ruiken!

Luisteren!

Heb jij al ontdekt dat je Zo Zit Dat door je koptelefoon kan luisteren? Elke maand hebben we twee nieuwe luisterverhalen klaarstaan. Wil je vandaag luisteren of lezen? Aan jou de keuze! Check snel waar je het koptelefoonicoontje ziet staan op de website. Die moet je hebben! Neem hier een kijkje.

Zin om te smullen?

Dat kan met de nieuwste Zo Zit Dat. Daar maak je kennis met de gordelmol en ontdek je de gekste tafelmanieren van dieren. Huh? Een vlieg die over je boterham kotst? Ja echt! Krijg je niet genoeg van Zo Zit Dat? Check dan onze website. Je ontdekt hier wat Rachel Rosier over drollen, plas en tenenkaas te vertellen heeft. Of doe je mee met onze prijsvraag? Wie weet win jij dan wel nieuwe Pokémonkaarten!

Foutje gezien? Laat het ons weten!