ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Weet jij waarom een koe uit z’n neus peutert? Een vlieg over z’n eten kotst? En wij smullen van het leven van onze held? Nee? Leun dan lekker achterover en beluister de luisterverhalen van de nieuwste Zo Zit Dat. Ze zijn om van te smullen!

Beestachtige tafelmanieren

Dieren houden van eten. Maar dit doen ze niet allemaal netjes met mes en vork. Er zijn dieren die zingen tijdens het eten en dieren die graag stenen eten. Ja dat doen ze echt!  Maar waarom doen die dieren dat? Annika en Tess vertellen je er alles over in dit smakelijke luisterverhaal. Ben jij benieuwd? Luister snel!

Je held begluren

Wist je dat iedereen wel een held heeft? Maar is dat dan Frenkie de Jong, Dylan Haegens of je eigen vader? In dit luisterverhaal kom je erachter waarom een held jouw held is. Spieken in de klas mag niet, maar afkijken van je held kan heel nuttig zijn! Tess en Loes leggen het hieronder voor je uit.

Nog meer Zo Zit Dat!

Heb je nog niet genoeg van Zo Zit Dat na de luisterverhalen? Dan heb je geluk. Heb jij de Instagram al gecheckt? Kom erachter van welk materiaal de voetbalshirts van het Nederlands elftal gemaakt zijn. Of welke dieren zwerfafval opruimen. Elke dag kun jij hier de leukste weetjes ontdekken. Kijk snel!

De nieuwste Zo Zit Dat

Heb jij Zo Zit Dat 6 nog niet in huis? Geen zorgen! Koop hier het nieuwste nummer. Heb je liever een abonnement op dit tijdschrift? Goede keuze. Kies hier het abonnement dat bij je past! Zo mis jij nooit meer de leukste weetjes.

Foutje gezien? Laat het ons weten!