ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Misschien heb je het al gelezen in de nieuwste Zo Zit Dat… De boosterset Pokémon Sword & Shield ligt nu in de winkels! Maar ren nog niet naar de stad, want bij Zo Zit Dat kun je deze supertoffe kaarten winnen. En dat niet alleen: ook krijg je er een V Battle Deck Corviknight of Lyanroc bij, met maar liefst 60 kaarten! Lees snel verder hoe jij kans maakt op deze prijs!

Ontdek nieuwe Pokémon

Als een stralende ster daalt Arceus VSTAR neer op de aarde om haar krachten te delen met gloednieuwe Pokémon V. Nieuwe Pokémon?! Jazeker, je hoort het goed. In de boosterset Sword & Shield brilliant Stars maak je kennis met andere VSTAR Pokémon. Deze karakters hebben hele bijzondere krachten. Ga samen met ze op ontdekkingsreis!

Bizarre krachten

Met de Battle Deck Corviknight of Lycanroc ontdek je de krachten van de nacht. Elke Pokémon V heeft zijn eigen superkracht, een speciale aanval-techniek of een bizar talent dat het gevecht compleet op zijn kop zet. Denk goed na over het moment dat je de VSTAR inzet. Iedere speler mag namelijk maar één VSTAR kracht gebruiken tijdens het hele spel.

Hoe kan ik winnen?!

Wil je meedoen? Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

 

Meer!

Ben jij een echte Pokémonkenner? Doe dan de speciale Pokémon-quiz en test je kennis over je favoriete pocketmonsters! Wil je kans maken op nog meer te gekke prijzen? Check dan deze pagina en doe mee met de andere winacties!

Foutje gezien? Laat het ons weten!