ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Je had hem misschien al gespot in de nieuwsbrief… In het boek Wat je denkt ben je zelf ga je op ontdekkingsreis door je eigen hoofd. Kans maken op dit fascinerende boek? Lees dan snel verder en doe mee!

Gedachtenwereld

Kun je voelen wat anderen voelen? Waarom ben jij wie je bent? Kun je stoppen met denken? Dat zijn niet vragen waar je elke dag bij stil staat. Maar soms is het heel interessant om eens op onderzoek uit te gaan naar je eigen gedachtes en gevoelens.

Astronaut in je brein

Psychologen zijn net astronauten. Huh?! Nou ja, ze hebben natuurlijk niet zo’n cool pak aan. Maar ze zijn wel altijd op ontdekkingsreis: op zoek naar een andere wereld. Deze reis vindt niet plaats in de ruimte, maar in het brein. Daar vind je de planeten Gevoel, Gedachten, Gedrag, Ik en School. Op die planeten in je hoofd valt van alles te ontdekken! Reis je mee?

Een boek om van te leren

De schrijver van dit boek is Sander Thomaes, hij is professor in de psychologie aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn werk onderzoekt hij wat kinderen en jongeren nodig hebben om een gelukkig persoon te worden die de wereld een beetje beter maakt. En al die kennis heeft Sander natuurlijk meegenomen tijdens het schrijven van dit boek! Het boek heeft prachtige tekeningen van illustrator Geert Gratama.

Hoe kan ik winnen?

Wil je meedoen? Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Luisteren!

Vanaf nu kun je Zo Zit Dat niet alleen lezen, maar ook luisteren. Elke maand maken we twee luisterverhalen! Heb jij Zo Zit Dat al in huis en wil je weten welke verhalen jij kunt beluisteren? Let dan op het koptelefoonicoontje. Dat staat bij elk artikel waar een verhaal van is te beluisteren. Luister je eerste verhaal direct.

Foutje gezien? Laat het ons weten!