ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Met de spellen Drijfzand en Tyrannosaurus Rex ga je op avontuur in je eigen woonkamer. Durf jij het aan? Vul jouw antwoord op de nieuwste Doordenker in en maak kans op dit razendspannende spellenpakket!

Op avontuur als Tarzan

Met het spel Drijfzand slinger en spring je als een echte ontdekkingsreiziger door de jungle. Je probeert veilig het kamp te bereiken, maar dat is niet zo simpel als het klinkt. Onderweg word je overspoeld door modderstromen en moet je oppassen dat je niet wegzakt in het drijfzand. En dan is er ook nog een gevaarlijke krokodil die ergens in het moeras op de loer ligt…

Het land van de dinosaurussen

Heb jij stalen zenuwen?! Met dit spel heb je die absoluut nodig. Breng jouw vier dino’s veilig naar huis, maar pas op! De legendarische T-rex sluipt rond en is op zoek naar een sappige prooi. Hij jaagt op alle dino’s die zijn pad kruisen. Maar met een beetje geluk en strategisch nadenken, kun je aan hem ontsnappen. De eerste speler die al z’n dinosaurussen in hun huisje krijgt, wint!

Hoe kan ik dit spellenpakket winnen?!

Wil je meedoen? Vul dan het antwoord in van de Doordenker! Laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Meer Zo Zit Dat

De nieuwste Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van eten! Wist jij dat gorilla’s een liedje zingen tijdens de maaltijd? In Zo Zit Dat 6 lees je alles over de meest bizarre eetgewoonten van dieren! Benieuwd waarom de hond van presentatrice Rachel Rosier drollen eet? Ook dat ontdek je in het nieuwste nummer!

Luisteren!

Vanaf nu kun je Zo Zit Dat niet alleen lezen, maar ook luisteren. Elke maand maken we twee luisterverhalen! Heb jij Zo Zit Dat al in huis en wil je weten welke verhalen jij kunt beluisteren? Let dan op het koptelefoonicoontje. Dat staat bij elk artikel waar een verhaal van is te beluisteren. Luister je eerste verhaal direct.

Foutje gezien? Laat het ons weten!