ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Plas drinken van haar collega, tenenkaas maken en poep onderzoeken. Presentatrice Rachel doet het allemaal in de naam van de wetenschap! In Zo Zit Dat 6 las je alles over haar poep-etende hond Mozes. Benieuwd naar meer gore verhalen? Lees snel verder!

Over Rachel

Rachel is presentatrice bij de EO. In haar vrije tijd tekent, schildert en schrijft ze graag. Een echte creatieveling dus. Ze is zelfs bezig met een boek! Voor de programma’s die ze maakt, moet ze vaak smerige experimenten doen…

Loeren naar drollen

“Tijdens het eerste seizoen van Topdoks moesten we tijdens het intro loeren naar de drol van Elbert, de andere presentator. Die dag had Elbert jammer genoeg diarree en dat was niet mooi voor het shot,” vertelt Rachel. Volgens de presentatrice moesten de makers iedereen van het programma vragen of er nog iemand naar de wc moest, want die drol was natuurlijk hartstikke belangrijk! “Uiteindelijk heeft de stagiair in een bakje gescheten. In de drol zag je allemaal stukjes paprika van de spaghetti die hij die avond daarvoor had gegeten. Heel goor!” zegt Rachel.

Kaas van zweetvoeten?!

Rachel moet tijdens de programma’s Topdoks en De Smerige Quiz wel vaker vieze testjes doen. “Een kijker vroeg ons waarom tenen naar kaas ruiken. Dat gingen we onderzoeken en toen hebben ze van iemand op de redactie teenkaas gemaakt. Dat is kaas gemaakt van de bacteriën die eerst op een zweetvoet zaten. En daar moest ik aan ruiken! Ook heb ik ooit Elberts plas moeten drinken,” vertelt Rachel gruwelend.

Ben jij benieuwd geworden naar gekke experimenten die Rachel doet? Kijk dan op zaterdag om 13:22 naar De Smerige Quiz op Zapp! Of kijk hier een aflevering terug!

Meer drollen!

Kun je geen genoeg krijgen van poepverhalen? Lees dan eens dit artikel over pinguïns die wel een hele vieze gewoonte hebben. Benieuwd naar wat jouw drol over je gezondheid zegt? Check het hier.

Foutje gezien? Laat het ons weten!