ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hey jij! Je hebt de nieuwste Zo Zit Dat vast al uitgelezen. Maar heb je ook alle weetjes opgeslagen? Tijd om je kennis te testen met de enige echte Zo Zit Dat alien-quiz. Weet jij alle antwoorden? Je komt er maar op één manier achter… Quizzen maar!

Alien-quiz

En, wat vond je van de alien-quiz: supersimpel of stiekem best moeilijk? Allebei is goed hoor! Enne, nu je toch op deze website bent: je kunt hier nog veel meer lezen over aliens en de ruimte. Check hier het verhaal over het noorderlicht vanuit de ruimte.

Luisteren!

Vanaf nu kun je Zo Zit Dat niet alleen lezen, maar ook luisteren! Elke maand maken we twee luisterverhalen. Dat zijn verhalen die in het tijdschrift staan, maar die ook nog eens aan je worden verteld. Zo kun je zelf bepalen of je gaat lezen, luisteren of allebei! Heb jij Zo Zit Dat al in huis en wil je weten welke verhalen jij kunt beluisteren? Let dan op het koptelefoonicoontje. Dat staat bij elk artikel waar een verhaal van te beluisteren is. Luister je eerste verhaal direct!

Meer ruimteverhalen?

Deze maand staat helemaal in het teken van aliens. Heb jij Zo Zit Dat nog niet in huis? ! In het tijdschrift heb je alles over buitenaardse boodschappen gelezen en maakte je kennis met de aye-aye. Maar kun je nog geen genoeg krijgen van Zo Zit Dat? Lees dan onze online verhalen! Je leest hier over Max Verstappen op ijs en over een kleurrijke alleskunner: de kameleon.

Foutje gezien? Laat het ons weten!