ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij al ontdekt dat je ook elke maand twee verhalen van Zo Zit Dat kunt beluisteren? Inderdaad, beter wordt het niet! Want nu kun je zelfs van alles ontdekken terwijl je lekker aan het tekenen bent, je op de bank een beetje voor je uitstaart of nog even lekker in bed alles wilt horen over… Aliens!

Groen of grijs

Aliens ja, durf je het aan? Daarover gaat namelijk het luisterverhaal Waarom zijn aliens grijs of groen? Want waarom worden aliens eigenlijk altijd grijs of groen afgebeeld? Fabian Melchers schreef erover voor Zo Zit Dat. Tess is Team Grijs en vindt dus dat een alien grijs hoort te zijn. Wat vind jij? Luister het hele verhaal.

Bericht van ver

En ben je nog niet klaar met fantaseren over de ruimte, marsmannetjes en raketten? Luister dan ook zeker nog even naar het verhaal van Nick Kivits. Hij schreef speciaal voor deze alien-Zo Zit Dat over… hou je vast… een buitenaards bericht! Ofwel het Wow!-signaal. Is het echt mogelijk een bericht uit de ruimte te ontvangen?

Waarom ook eigenlijk niet? Wij aardbewoners zijn ook altijd op zoek naar buitenaards leven, misschien willen aliens ook wel in contact komen met ons. Luister hier het hele verhaal.

Koptelefoontje gezocht

Heb jij Zo Zit Dat al in huis en wil je weten welke verhalen luisterverhalen zijn? Let dan op het koptelefoonicoontje. Dat staat bij elk artikel waar een luisterverhaal van is. Veel plezier!

Scoor Zo Zit Dat 5 nu

Enne… heb jij Zo Zit Dat nog niet? Geen zorgen, je kunt hier het nieuwste nummer kopen. Enne, wil jij er zeker van zijn dat je geen nummer meer mist? Zorg dan dat je een abonnement neemt. Daarmee krijg jij Zo Zit Dat elke maand thuisbezorgd.