ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Verrassing! Deze maand lagen er niet één, maar twee tijdschriften op je deurmat! Het bonusnummer is een echte kleurexplosie. Van knalroze tot gifgroen: de dierenwereld barst van de kleuren. In deze Zo Zit Dat lees je alles over het bonte dierenrijk.

Fleurige dieren

Van knalgele kampioenen tot pimpelpaarse onderwaterpiraten. In het bonusnummer lees je de gekste weetjes over allerlei verschillende dieren. Wist jij bijvoorbeeld dat het piepen van een big zo luid kan zijn als het geluid van  een f16 straaljager?! En heb je weleens gehoord dat de kameleon niet het enige dier is dat van kleur kan veranderen? In deze Zo Zit Dat ontdek jij alles over dieren van de regenboog.

Kleurrijk puzzelen

Het regenboogtijschrift staat bomvol spelletjes en puzzels! Wat weet jij over zeepaardjes? Doe de quiz en test je kennis. Help de purpersuikervogel haar nest weer terug te vinden en doe de dierensudoku. Je kunt zelfs een supertof kunstwerk maken door te kleuren op nummer. Kortom, met deze Zo Zit Dat verveel je je geen seconde!

Laat je horen!

Eens in de zoveel tijd word je verrast met een extra nummer. Dit bonusnummer gaat altijd over een bepaald thema. In eerdere extra nummers ging het bijvoorbeeld over het menselijk lichaam, survivallen en wereldvragen. Zo Zit Dat is heel benieuwd naar jouw mening. Over welk onderwerp zou jij wel willen lezen in een extra themanummer?

Marsmannetjes verzamelen

Naast het bonusnummer, lag natuurlijk ook de nieuwste Zo Zit Dat op je deurmat. Zo Zit Dat 5 is heel bijzonder. Het staat namelijk helemaal in het teken van buitenaardse wezens. Je leest alles over aliens, en niemand minder dan André Kuipers beantwoordt de vragen van lezers! Geheime boodschappen van ruimtewezens?! Ook daarover lees je in de nieuwste Zo Zit Dat.

Foutje gezien? Laat het ons weten!