ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ben jij een echte durfal? In de nieuwsbrief van Zo Zit Dat 5 had je hem misschien al gespot: het spel Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures. Raak je niet in paniek als de spanning oploopt? En hou je ook van sprookjes? Doe snel mee met de winactie en maak kans op deze bloedstollende game.

Spannende sprookjes

Verken de wereld van al je favoriete sprookjes in het spel Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures. Gebruik je speciale krachten om tegenstanders te verslaan en sprint, glij en spring door de spook-taculaire werelden. Je neemt de controle over van Drac en Mavis en gaat op avontuur door sprookjeswerelden met een griezelige twist. De personages uit Hotel Transylvania zullen je helpen om de spannende opdrachten tot een goed einde te brengen.

Er was eens…

De klassieke sprookjes zijn bij dit spel in een nieuw, spookachtig jasje gestoken. Jij krijgt de taak om alle geheimen van de bekende sprookjes te ontdekken! Kruip in de huid Roodkapje en probeer de grote boze wolf om de tuin te leiden. Los puzzels op om de nieuwe kleren van keizer Blobby te vinden. Verzamel waardevolle objecten voor de dievenkoning en dring de grot vol schatten binnen! Eén ding is zeker: in dit spel verveel je je geen seconde.

Meedoen aan de winactie

Wij mogen 3 spellen weggeven. Wil je meedoen? Doe mee aan de prijsvraag en laat weten of jij een spel voor de Switch of PlayStation 4 wil. Laat ook je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

De nieuwste Zo Zit Dat

De gloednieuwe Zo Zit Dat is vanaf nu in de winkel en online te krijgen. Je koopt Zo Zit Dat 5 hier! Wil je liever een abonnement op Zo Zit Dat, zodat je nooit meer iets hoeft te missen? Goed idee! Kies hier het abonnement dat bij je past.

Foutje gezien? Laat het ons weten!