ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de Doordenker op bladzijde 24 van Zo Zit Dat 4 opgelost? Vul dan jouw antwoord in en maak kans op de Nintendo Switch-game Kirby en de vergeten wereld. Lees snel verder om mee te doen aan deze winactie!

Een nieuwe wereld

Op een dag verschijnt er een vreemde draaikolk in de lucht boven de planeet Popstar. Deze zuigt alles en iedereen op, ook Kirby! Hij wordt wakker in een mysterieuze wereld vol verlaten gebouwen uit een oude beschaving. Kirby ontdekt dat de Waddle Dees gevangen zijn genomen door een slechte bende ‘de beestenboel’.

Help Kirby en red de Waddle Dees!

Samen met zijn nieuwe vriend Elfilin gaat Kirby op een groots avontuur om de Waddle Dees te redden en samen naar huis terug te keren. En jij gaat ze helpen! Ren, spring en klim door de geheimzinnige wereld en neem het op tegen de vreemdste beesten! Onderweg krijg je misschien zelfs een paar geheime opdrachten. Maar pas op, de beestenboel laat niet zomaar met zich sollen!

Samen sterk

Kun je wel wat hulp gebruiken? Nodig dan een vriend(in) uit om met je mee op reis te gaan. Je hoeft het avontuur dus niet in je eentje te beleven.

Hoe kan ik deze game winnen?

Vul het antwoord op de Doordenkerpuzzel in, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Marsmannetjes verzamelen!

Zo Zit Dat 5 staat helemaal in het teken van buitenaardse wezens. Je leest alles over aliens en niemand minder dan André Kuipers beantwoordt de vragen van lezers! Geheime boodschappen van ruimtewezens?! Je leest het allemaal in de nieuwste Zo Zit Dat.

Luisteren!

Vanaf nu kun je Zo Zit Dat niet alleen lezen, maar ook luisteren. Elke maand maken we twee luisterverhalen! Heb jij Zo Zit Dat al in huis en wil je weten welke verhalen jij kunt beluisteren? Let dan op het koptelefoonicoontje. Dat staat bij elk artikel waar een verhaal van is te beluisteren. Luister je eerste verhaal direct.

Foutje gezien? Laat het ons weten!