ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Misschien heb je hem al gespot in Zo Zit Dat 5: André Kuipers! Wil jij kans maken op zijn superspannende, zelfgeschreven boek Code rood? Lees snel verder om mee te doen aan de winactie!

Alarm!

In Code rood zweven de kleine astronauten André en Valentina gewichtsloos door hun raket. Ze zijn op weg naar een ruimtestation om daar allerlei toffe proeven te doen. Als ze aankomen bij het ruimtestation blijkt er iets helemaal mis te zijn: het station werkt niet meer. Ze kunnen niet aan boord komen. Het is tijd voor CODE ROOD. Beleef dit superspannende ruimte-avontuur en ontdek de leukste, gekste en meest bijzondere dingen over ruimtereizen!

Hoe kan ik winnen?

Wil je meedoen? Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

André Kuipers in de ruimte

Op zijn twaalfde begon het ruimtevaartavontuur van André Kuipers. Hij kreeg sciencefictionboekjes van zijn oma en wist het zeker: ooit zal ik zelf de aarde vanuit de ruimte bekijken. In 1998 werd André officieel astronaut bij de ESA. Dit is een Europese ruimtevaartorganisatie. Na jaren van training vloog hij in 2004 voor het eerst naar het internationale ruimtestation ISS. Dit is een heel groot vaartuig dat in een baan om de aarde draait en door verschillende landen is gebouwd.

Zag André Kuipers ooit een alien?!

André Kuipers heeft in totaal meer dan 200 dagen in de ruimte doorgebracht. Hoe was dat? Wat was zijn spannendste moment en is hij ook aliens tegengekomen? Dat en meer vertelt hij je in de nieuwste Zo Zit Dat.

Marsmannetjes verzamelen!

Zo Zit Dat 5 staat helemaal in het teken van buitenaardse wezens. Je leest alles over aliens en komt erachter wat het mysterieuze area 51 nou precies is! Geheime boodschappen van ruimtewezens?! Je leest het allemaal in de nieuwste Zo Zit Dat.

Foutje gezien? Laat het ons weten!