ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Misschien had je het al gelezen in Zo Zit Dat 5: Max Verstappen is het raceseizoen frisjes begonnen. Hij werd door zijn werkgever Red Bull uitgenodigd op een rondje te rijden om een wel heel bijzonder circuit, gemaakt van ijs!

Scheuren over ijs

In februari reisde Nederlands bekendste Formule 1-coureur, Max Verstappen naar Oosterrijk om iets heel cools te doen. Hij mocht met zijn racewagen een rondje rijden op een circuit, dat gemaakt was van ijs! Om te zorgen dat hij niet uit zou glijden, kreeg Verstappen speciale banden. Er zaten spikes op! Het was de eerste keer dat de coureur een race op ijs deed. “Ik heb mijn best gedaan, maar ik ben niet zo goed op schaatsen als sommige mensen in Nederland zijn”, lachte Verstappen na afloop.

Benieuwd hoe het eraan toeging? Check het hier.


De allersnelste ter wereld!

Vorig jaar is Max Verstappen wereldkampioen van Formule 1 geworden. In plaats van nummer 33, heeft Verstappen nu nummer 1 op zijn helm en auto staan. Daar heeft hij zelf voor gekozen. “Hoe vaak krijg je de kans om van nummer te wisselen? En nummer 1 is het beste nummer dat er is, dus voor mij was het heel eenvoudig om het te kiezen. Hopelijk komt nummer 33 volgend jaar niet terug”, aldus de snelste racer ter wereld.

TikTok

Kun je geen genoeg krijgen van je favoriete weetjesblad? Zo Zit Dat heeft nu ook een TikTok-account. Ontdek alles over de meest bijzondere dieren en check de coolste proefjes! Neem snel een kijkje!

De nieuwste Zo Zit Dat

De gloednieuwe Zo Zit Dat is vanaf nu in de winkel en online te krijgen. Je koopt Zo Zit Dat 5 hier. Wil je liever een abonnement op Zo Zit Dat, zodat je nooit meer iets hoeft te missen? Goed idee! Kies hier het abonnement dat bij je past.

Foutje gezien? Laat het ons weten!