ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Misschien had je hem al gespot in Zo Zit Dat 4; het eerste deel van de monsterlijk grappige serie van Indigo de Wilde is uit. En jij kunt hem winnen! Lees snel verder…

Het avontuurlijke leven van Indigo

Het leven van Indigo de Wilde is allesbehalve normaal. Toen ze een baby was, werd ze gevonden in de wildernis. Sindsdien woont ze met haar ouders, twee wereldberoemde ontdekkingsreizigers, en haar jongere broertje in een huis aan de Snoepjesstraat.

Magische wezens

Wat veel mensen niet weten is dat Indigo in een wel heel bijzonder huis woont. Haar familieleden zijn namelijk niet de enige bewoners. Er verblijven ook allerlei magische wezens. Als haar ouders weer eens op reis zijn, verzorgt ze die met liefde. Indigo is er maar druk mee. Zo voert ze snotvlokken aan een babytrol, knipt ze de teennagels van een draak en vermaakt ze de twee felgekleurde yeti’s.

Monster kwijt!

Op een dag sturen haar ouders een nieuw monster naar het huis. Maar die zet de boel flink op stelten. Tot overmaat van ramp ontsnapt de nieuwkomer. Indigo moet hem zien terug te vinden voordat iemand achter het familiegeheim komt. Niemand mag namelijk weten dat er monsters in de Snoepjesstraat wonen…

Hoe kan ik winnen?

Wil je meedoen? Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Zo Zit Dat op Instagram

Kun jij geen genoeg van Zo Zit Dat krijgen en wil je nog slimmer worden? Vergeet dan niet om onze Instagram in de gaten te houden voor nog meer bizarre weetjes, coole winacties en bijzondere video’s! Elke woensdag test jij jouw kennis met de vreemdste stellingen in de ‘Waar of niet Waar’ en elke vrijdag is het ‘Verboden te vervelen’ en vind jij tips om je te vermaken in het weekend. Waar wacht je nog op? Ga snel naar @tijdschriftzozitdat op Instagram!

De nieuwste Zo Zit Dat

De gloednieuwe Zo Zit Dat is vanaf nu in de winkel en online te krijgen. Je koopt Zo Zit Dat 3 hier! Wil je liever een abonnement op Zo Zit Dat, zodat je nooit meer iets hoeft te missen? Goed idee! Kies hier het abonnement dat bij je past.

Foutje gezien? Laat het ons weten!