ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hey jij! Je hebt de nieuwste Zo Zit Dat vast al uitgelezen. Maar heb jij ook alle weetjes opgeslagen? Tijd om je kennis te testen met de enige echte Zo Zit Dat Japan-quiz. Weet jij alle antwoorden? Je komt er maar op één manier achter… Quizzen maar!

Japan Quiz

En, wat vond jij van deze Japan-quiz: supersimpel of stiekem best moeilijk? Allebei is goed hoor! Enne, nu je toch op deze website bent: je kunt hier nog veel meer lezen over Japan. Check hier het verhaal over een megakat die in Tokio woont, en Japan is ook hét land van de aardbevingen. Waarom? Dat ontdek je hier!

Luisteren!

Vanaf nu kun je Zo Zit Dat niet alleen lezen, maar ook luisteren! Elke maand maken we twee luisterverhalen. Dat zijn verhalen die in het tijdschrift staan, maar die ook nog eens aan je worden verteld. Zo kun je zelf bepalen of je gaat lezen, luisteren of allebei! Heb jij Zo Zit Dat al in huis en wil je weten welke verhalen jij kunt beluisteren? Let dan op het koptelefoonicoontje. Dat staat bij elk artikel waar een verhaal van is te beluisteren. Luister je eerste verhaal direct!

Meer Japan?

Deze maand staat helemaal in het teken van Japan. Heb jij Zo Zit Dat nog niet in huis? Je bestelt ‘m hier! In het tijdschrift las je alles over kawaii en maakte je kennis met de Japanse vechtkunst. Kun je geen genoeg krijgen van Zo Zit Dat? Lees dan onze online verhalen! In dit artikel leer je alles over de Japanse makaak, een echte sneeuwfanaat. Wil jij tijdens de pauzes op school je klas spotten? Doe dan mee met onze prijsvraag en wie weet win jij een super vrolijke bento lunchbox!

Foutje gezien? Laat het ons weten!