ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Van snoezepoes tot koppige kater. Ben jij ook helemaal fan van die schattige pluizenbollen? In Kawaii Kittens tekenen leer je hoe je stap voor stap de allerliefste kittens tekent. Lees snel verder, want je kunt hem winnen!

Zo veel katten!

Wist je dat er in Nederland wel meer dan 3 miljoen verschillende katten lopen? En iedere kat heeft zijn eigen patroon en kleuren. Dat heeft de maker van dit boek héél goed gezien en maakt er handig gebruik van. En jij dus ook straks, want met dit boek word jij een echte kattenkunstenaar!

Purrrfecte kittens

In Kawaii Kittens tekenen leert de populaire kunstenaar Olive Yong je hoe je de mooiste katten tekent. De katten worden getekent in kawaii-style. In Zo Zit Dat 4 leerde je al dat kawaii een deel van de Japanse cultuur is dat om schattigheid draait. Maar hoe breng je die schattigheid dan over als je een kitten moet tekenen op papier? Dat legt een expert jou uit in het boek ‘Kawaii kittens teken’. Stap voor stap kun jij een echte pro worden in superschattige kittens tekenen! En dat in Japanse stijl!

Komische katten

Op haar populaire Instagram-account deelt maker van dit boek, Olive Yong, haar prachtige striptekeningen over katten. Neem alvast een kijkje op haar profiel en raak geïnspireerd door haar hartverwarmende, herkenbare en grappige tekenstijl.

Hoe kan ik winnen?

Wil je meedoen? Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Volg je ons al?

Wil jij nog meer weetjes, filmpjes en winacties zien? Ga dan snel naar onze Instagram of TikTok! Elke dag hebben we een nieuwe post voor je klaarstaan. Hoe ontstaan eilanden? Wat kan ik doen dit weekend? Bekijk het snel op onze socials.

Er is nog meer!

Vind jij de kawaii kittens erg schattig? Dan heb je geluk want er zijn nog veel meer kawaii-figuurtjes. En van die figuurtjes wordt je erruug vrolijk. Lees in de nieuwste Zo Zit Dat waarom jij deze figuurtjes nou juist zo schattig vindt! Hij is nu verkrijgbaar in de winkel en online. Stap helemaal in een Japanse wereld. Je koopt dit Japanse nummer hier! Wil je liever een abonnement op dit blad? Dat kan! Kies hier het abonnement dat bij je past.

Foutje gezien? Laat het ons weten!