ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de Doordenker op bladzijde 24 van Zo Zit Dat 4 opgelost? Vul dan jouw antwoord in en maak kans op een supervrolijke bento lunchbox van MostCutest.nl! Lees snel verder om mee te doen aan deze winactie!

Nooit meer een saaie lunch

Een bento box is een Japans bakje om je eten in mee te nemen naar school. Hierin kun je dus een lekkere lunch meenemen! Extra handig: de box heeft drie vakjes, zo kun je verschillende etenswaren van elkaar scheiden. Supermakkelijk! En niet onbelangrijk: de trommel ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit. Zeg maar dag tegen dat zakje met kleffe boterhammen!

Zooo cute!

Op MostCutest.nl kun je de schattigste dingen kopen. Van schoolspullen en snoepgoed tot plushies en squishies! Alles wat je op deze webshop kunt vinden, is geïnspireerd op de Japanse cultuur, helemaal kawaii dus.

Hoe kan ik de bento lunchbox winnen?

Meedoen is simpel. Vul het antwoord op de Doordenker puzzel in, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Op z’n Japans!

De nieuwste Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van Japan. Lees over de dieren die hier leven of maak een te gekke manga-kleurplaat! Benieuwd naar de Japanse cultuur en gewoonten? Ook dat ga je ontdekken! Denk jij alles al te weten over dit bijzondere land? Doe dan de quiz!

Lekker sociaal!

Kun jij geen genoeg van Zo Zit Dat krijgen en wil je nog slimmer worden? Vergeet dan niet om onze Instagram in de gaten te houden voor nog meer bizarre weetjes, coole winacties en bijzondere nieuwtjes! Wist je dat we ook een TikTok-account hebben? Hier plaatsen we de tofste videos! Waar wacht je nog op? Ga snel naar @zozitdatnl op TikTok!

Foutje gezien? Laat het ons weten!