ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De 10-jarige Jack Lewis uit Engeland heeft de bal aardig onder controle. Hij kan zonder ook maar één keer de bal te verliezen 954 rebounder volleys maken. Dat wil je zien!

De allerbeste ter wereld

Geen dag gaat voorbij zonder dat Jack een bal aanraakt. Aan het begin van de lockdowns leerde Jack’s trainer Josh hem alles over rebounder volleys. Daarbij kaatst de bal steeds tegen een gespannen net. De bal mag de grond niet raken én Jack moet zijn benen om en om gebruiken. Het duurde ongeveer een jaar voordat hij ’t trucje helemaal goed onder de knie had. Maar nu kan hij het officieel vaker dan iedereen ter wereld! Check hier het filmpje!

Sportieveling

Jack traint drie keer per week bij zijn voetbalteam Reading F.C. En elke zondag heeft hij wedstrijden. Maar daar laat de sportieve jongen het niet bij. Hij heeft een personal trainer waarmee hij twee keer per week oefent. En alsof dat niet genoeg is, speelt Jack ook nog eens elke dag voetbal met zijn vrienden op school!

Lockdown

“Ik besloot een wereldrecord te breken omdat ik helemaal niets te doen had tijdens de lockdown. Ik wil andere kinderen inspireren om ook leuke sportactiviteiten te ondernemen. Ook wil ik mijn voetbalteam trots maken!” aldus Jack.

Guinness World Records

Na een jaar te oefenen was Jack klaar om een poging te doen om het wereldrecord te breken. Op 23 juli 2021 behaalde hij zijn Guinness World Records-titel na 954 rebounder volleys te doen. Hier deed hij iets meer dan acht minuten over. Knap hè? Jack draagt nummer 10 op zijn shirt en zijn favoriete positie is als aanvallende middenvelder!

Een Japans nummer

Deze maand staat Zo Zit Dat helemaal in het teken van Japan. Je leert alles over kawaii en ontdekt bijzondere Japanse gewoontes. Zo Zit Dat 4 is vanaf nu in de winkel en online te krijgen. Je koopt hem hier! Wil je liever een abonnement op Zo Zit Dat, zodat je nooit meer iets hoeft te missen? Goed idee! Kies hier het abonnement dat bij je past.

Foutje gezien? Laat het ons weten!