ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hey jij! Je hebt de nieuwste Zo Zit Dat vast al uitgelezen. Maar heb jij ook alle weetjes opgeslagen? Tijd om je kennis te testen met de enige echte Zo Zit Dat Klimaat-quiz. Weet jij alle antwoorden? Je komt er maar op één manier achter… Quizzen maar!

Klimaat-quiz

Luisteren!

Vanaf nu kun je Zo Zit Dat niet alleen lezen, maar ook luisteren! Elke maand maken twee luisterverhalen. Dat zijn verhalen die in het tijdschrift staan, maar die ook nog eens aan je worden verteld. Zo kun je zelf bepalen of je gaat lezen, luisteren of allebei! Heb jij Zo Zit Dat al in huis en wil je weten welke verhalen jij kunt beluisteren? Let dan op het koptelefoonicoontje. Dat staat bij elk artikel waar een verhaal van is te beluisteren. Neem een kijkje!

Meer klimaat?

Deze maand staat helemaal in het teken van het klimaat. In het tijdschrift las je alles over kleine jungles in de stad en leerde je hoe je zelf een mini oerwoud in je tuin maakt. Kun je geen genoeg krijgen van Zo Zit Dat? Lees dan onze online verhalen! In dit artikel leer je alles over de Barreleye, een (te) gekke vis! Wil jij tijdens je wandelingen in de natuur nog beter dieren spotten? Doe dan mee met onze prijsvraag en wie weet win jij de prachtige Bresser verrekijker!

Foutje gezien? Laat het ons weten!