ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de Doordenker op bladzijde 24 van Zo Zit Dat 3 opgelost? Vul dan jouw antwoord in en maak kans op het razendspannende bordspel Mysterious Library. Hou jij je hoofd koel en kun je goed samenwerken? Lees snel verder om mee te doen aan deze winactie!

Gevangen in een boek

In de bibliotheek der mysteries is er een hele speciale collectie boeken. In deze boeken kunnen lezers niet alleen verhalen lezen, ze kunnen er ook deel van uitmaken! Zo kunnen ze draken trainen, schatten zoeken en zeilen op de Nijl. Mister Mean, een gemene uitvinder, wil ook in de boeken springen, maar dat lukt hem niet. Hij wordt hier heel boos om en verwoest de boeken met zijn projectie-zwaard. Hierdoor raken de lezende avonturiers gevangen in het verhaal en kunnen ze niet meer terugkeren naar de realiteit. Jouw doel is om alle delen van de verwoeste boeken terug te vinden en de lezers te bevrijden!

Met zijn allen tegen één

Geruzie aan tafel omdat iemand niet tegen zijn verlies kan? Niet met dit Mysterious Library! Je moet namelijk samenwerken met je medespelers om Mister Mean te verslaan. Dit betekent dat je samen wint of samen verliest!

Hoe kan ik Mysterious Library winnen?

Meedoen is simpel. Vul het antwoord op de Doordenker puzzel in, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Groen, groener, groenst

De nieuwste Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van het klimaat. Lees alles over kleine jungles in de stad of maak zelf een mini-oerwoud in je tuin. Benieuwd naar de snelheid van het licht? Ook dat ga je ontdekken! En weet jij hoe we het klimaat moeten redden? Laat je mening dan horen bij de dilemma’s voor kinderen!

Zo Zit Dat op Instagram

Kun jij geen genoeg van Zo Zit Dat krijgen en wil je nog slimmer worden? Vergeet dan niet om onze Instagram in de gaten te houden voor nog meer bizarre weetjes, coole winacties en bijzondere video’s! Elke woensdag test jij jouw kennis met de vreemdste stellingen in de ‘Waar of niet Waar’ en elke vrijdag is het ‘Verboden te vervelen’ en vind jij tips om je te vermaken in het weekend. Waar wacht je nog op? Ga snel naar @tijdschriftzozitdat op Instagram!

Foutje gezien? Laat het ons weten!