ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij zin om op ontdekkingsreis te gaan? In Zo Zit Dat 3 las je al wat over de mooiste natuurparken van Nederland. Maar hoe tof zou het zijn om nog meer tijdens je wandeling te zien? Met de Bresser verrekijker kun je de dieren die je tegenkomt van dichtbij observeren. Lees snel hoe je deze kunt winnen!

Ga op ontdekkingsreis

De Bresser verrekijker is speciaal gemaakt voor jonge avonturiers en ziet er ook nog eens supercool uit. Met deze kinderverrekijker wordt je wandeling in het bos nog specialer. Bekijk de wegschietende ree of de zwerm vogels die voorbij vliegen. Speel je vaak verstoppertje? Met deze gadget maak je nog meer kans om je vrienden te verslaan. Je kunt ze namelijk vanaf een afstand al spotten!

Handig ding

Draag je een bril? Geen probleem. Hiermee is rekening gehouden! Je kunt de verrekijker dus gewoon voor je bril houden. Hij zit in een draagtas waardoor je hem goed kunt opbergen als je hem even niet nodig hebt. Daarnaast hou je hem altijd dichtbij door het handige polskoord dat erbij zit. De verrekijker is gemaakt van stevig materiaal, hij kan dus wel tegen een stootje!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Meer lezen?

Wil je meer lezen over de natuur? De nieuwste Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van het klimaat. Je leest hier over de snelheid van het licht en komt erachter wat leeftijdgenootjes denken over klimaat-dilemma’s! Ook op de website van Zo Zit Dat staan regelmatig nieuwtjes over de natuur. In dit artikel lees je bijvoorbeeld over de koala’s die gered zijn uit de bosbranden in Australië. Benieuwd naar bijzondere pas ontdekte diersoorten? Ontdek het hier.

Foutje gezien? Laat het ons weten!