ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hey jij! Heb jij de nieuwste Zo Zit Dat nu al uitgelezen?! Enne… heb jij ook alle weetjes opgeslagen? Tijd om je kennis te testen met de enige echte Zo Zit Dat Kattenquiz. Weet jij alle antwoorden? Je komt er maar op één manier achter… Quizzen maar!

Zo Zit Dat 2

De nieuwste Zo Zit Dat ligt alweer in de winkel. Heb jij hem al binnen? Je kunt Zo Zit Dat 2 ook online kopen via Lossebladen.nl. Zoals altijd staat Zo Zit Dat bomvol met bijzondere weetjes, hihihilarische strips en de indrukwekkendste dieren. Deze maand staat in het teken van katten! Grote leeuwen en tijgers, maar ook kleine huiskatten. Ga op bezoek bij de katachtige joekels in Stichting Leeuw en ontdek hoe deze (ge)wilde dieren uit de verkeerde handen worden gered.

 Meer quizzen

Deze superleuke kattenquiz gemaakt? Lekker bezig! Op Zozitdat.nl/quizzen vind je nog veel meer quizzen om alleen óf samen te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van nog een kattenquiz, waarmee je ontdekt welke kat het beste bij jou past! Je kunt natuurlijk ook de quiz van eerdere edities van Zo Zit Dat maken. Begin bijvoorbeeld bij de quiz over Australië die hoort bij Zo Zit Dat 1.

Zo Zit Dat komt uit je koptelefoon!

Vanaf nu kun je Zo Zit Dat niet alleen lezen, maar ook luisteren! Elke maand maken we twee luisterverhalen. Dat zijn verhalen die in het tijdschrift staan, maar die ook nog eens aan je worden verteld. Zo kun je zelf bepalen of je gaat lezen, luisteren of allebei! Heb jij Zo Zit Dat al in huis en wil je weten welke verhalen jij kunt beluisteren? Let dan op het koptelefoonicoontje. Dat staat bij elk artikel waar een verhaal van is te beluisteren. Neem een kijkje!

Foutje gezien? Vertel het ons!